به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان گفت: ۲ میلیون و ۲۵ هزار گردشگر طی پنج ماهه سال جاری از جاذبههای تاریخی، فرهنگی و طبیعی این استان بازدید کردند که غار علیصدر در صدر بازدیدها قرار دارد.
محسن معصومعلیزاده در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: از این تعداد بازدید کننده ۶ هزار و ۳۳۰ گردشگر خارجی نیز، در این مدت از جاذبههای تاریخی، فرهنگی و طبیعی این استان بازدید کردند.
وی خاطرنشان کرد: غار علیصدر با ۳۵۰ هزار نفر بازدیدکننده داخلی و ۶ هزار و ۲۷۰ نفر بازدید کننده خارجی صدرنشین جاذبههای گردشگری استان همدان در پنج ماه نخست سال جاری قرار دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان اضافه کرد: ۶۰۰ بازدید نظارتی در پنج ماه نخست سال جاری از مراکز گردشگری همدان انجام شد که شامل بازدید از مراکز اقامتی،دفاتر خدمات مسافرتی و بازدید از رستورانها و مراکز پذیرایی بینراهی بوده است.
معصومعلیزاده، میزان اقامت در اقامتگاههای استان همدان را طی این مدت، بیش از ۳۲۰ هزار نفر مسافر اعلام کرد.
به گزارش تهران خبر و به نقل از خبرآنلاین، در استان همدان ۲۷ اقامتگاه بومگردی، ۱۵ هتل و میهمان سرا، ۱۴ میهمانپذیر، پنج مجتمع گردشگری، چهار هتل آپارتمان، هفت مرکز تفریحیسرگرمی، یک متل، ۶۴ دفتر خدمات مسافرتی، ۱۶ مرکز پذیرایی بینراهی و ۱۷ سفرهخانه سنتی فعال است.
استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، پایتخت دائمی مادها و پایتخت تابستانی هخامنشیان و اشکانیان بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری دارد.
این استان به واسطه وجود شمار زیادی از آثار تاریخی، تفریحی و گردشگری به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین معرفی شده است.
غار علیصدر، آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان، حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی، آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی، آرامگاه استرومردخای و بقعه حیقوق نبی (ع) از مهمترین آثار تاریخی، گردشگری و باستانی این استان است که همه ساله مورد بازدید گردشگران داخلی و خارجی قرار میگیرد.
آبشار و سنگ نوشته های گنج نامه، کلیساهای آنجلی و گریگوری، حمام قلعه، سراب گیان و گاماسیاب، کاروانسرای صفوی، آب انبارها، خانه های قدیمی و باغ نظری و صدها جاذبه دیگر در سطح استان همدان از دیگر آثار تاریخی مورد توجه گردشگران است.
46
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0