تأکید بر اولویت های فرهنگی و پیوند دو ملت ایران و عراق
به گزارش تهران خبر و به نقل از تسنیم، در ابتدای این نشست که امروز؛ 18 مرداد در محل رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد به انجام رسید، محمدامین توکلیزاده رئیس ستاد اربعین و معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به اقدامات انجام شده توسط این ستاد و آمادهسازی زیرساختها در شهرهای شلمچه،
به گزارش تهران خبر و به نقل از تسنیم، در ابتدای این نشست که امروز؛ 18 مرداد در محل رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد به انجام رسید، محمدامین توکلیزاده رئیس ستاد اربعین و معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به اقدامات انجام شده توسط این ستاد و آمادهسازی زیرساختها در شهرهای شلمچه، چذابه، باشماق، مرزهای خسروی، مهران و … اشاره کرد و از تفاهمنامههای متعدد شهردار تهران با استانداران کربلا و نجف سخن گفت.
استفاده از نیروهای محلی، مجهز کردن موکبها به کپسولهای آتشنشانی و زیرساختهای ایمنی، راهاندازی موکب زینبیون (ویژه بانوان)، برطرف کردن نقاط حادثه خیز و رفع دغدغه پارکینگ برای زائران حسینی از جمله مواردی بود که توکلی زاده به آنها اشاره داشت.
وی تصریح کرد: امسال کارهای ویژهای را برای نخستین بار در دستور کار قرار دادهایم که مستقر شدن سازمان خدمات اجتماعی در مرزها به منظور کمک به بازگشت زائرانی که نیاز به ویلچر ویا چرخ دستی دارند، از آن جمله است. همچنین دعوت از ورزشکاران المپیکی برای حضور درآیین اربعین حسینی در راستای تقویت تعامل و همدلی بیشتر بین ورزشکاران دو ملت و البته ایجاد اجتماع ورزشکاران حسینی و ضدصهیونیسم اقدامی است که نیاز به همکاری مشترک ورزشکاران عراقی و جبهه مقاومت دارد.
شهر کودکان حسینی در محرمشهر تهران
این نشست با اظهارات عبدالمطهر محمدخانی رئیس کمیته ارتباطات و امور بین الملل و مصطفی زیبایینژاد رئیس کمیته فرهنگی و هنری ادامه یافت.
مشارکت حدود 200 هزار نفر در آیین بدرقه زائران حسینی در سال گذشته و اهتمام به این امر با تمهیدات بیشتر در سال جاری، راهاندازی “شهر کودکان حسینی ” در قالب طرح محرم شهر، استفاده از “چفیه” به عنوان نماد مقاومت و صهیونیسم ستیزی، راهاندازی مجمع خیرین ، ساخت سفینهالنجاه در میدان آزادی و … از جمله مواردی بود که توسط وی مطرح شد.
محمدخانی تأکید کرد: یکی از سیاستهای شهردار تهران، تأکید بر اولویتهای فرهنگی است که از طرق مختلف از جمله تولیدات رسانهای غنی قابل تحقق است.
وی در این راستا به برخی اقدامات رسانهای و تولیدات فرهنگی پیرامون شعار امسال اربعین با تأکید بر ” طریق الحسین، طریق القدس” نیز اشاره داشت.
تأکید بر تقویت پیوند دو ملت نشست یاد شده با سخنان حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا اباذری رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و سخنگوی ستاد اربعین در عراق خاتمه یافت.
اظهارات وی پیرامون تکریم زائران حسینی با حمیات مراجع تقلید و پاسداشت یاد و نام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی آغاز شد و با تأکید بر تقویت روابط فرهنگی بین دو ملت ایران و عراق ادامه یافت.
حجت الاسلام و المسلمین اباذری تصریح کرد: اربعین فرصتی مغتنم برای ایجاد ساختارهای بزرگ فرهنگی در ابعاد جهانی است. بدون تردید لازمه این امر، ابتدا آگاهی دو ملت از ظرفیت های قومی و مذهبی برای تقویت پیوندهای بین دو ملت است.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود به برنامهریزی و هماهنگیهای به وجود آمده از یکم تا دهم ماه صفر( قبل از حضورجدی زائران حسینی ) اشاره کرد و افزود: امسال فرهنگسازی برای طرح “اسکان در منازل” را در دستور کار قرار دادهایم که این امر نیز به تحکیم روابط فرهنگی و عاطفی بین مردم کمک میکند.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0