اخطار در مورد خرید گوشت چرخ کرده از قصابی ها
به گزارش تهران خبر؛ مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: در صورتی که مشتریان تقاضای گوشت چرخ کرده دارند، فروشندگان باید در حضور مشتری و با رعایت ضوابط بهداشتی اقدام به چرخ کردن گوشت کنند.
محمدباقر حاجکاظمی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با گوشت چرخکرده، اظهار کرد: شهروندان باید از گوشت چرخکرده بستهبندی شده در کارگاههای بستهبندی تحت نظارت ادارهکل دامپزشکی استان با تاریخ تولید، انقضا، کد پروانه بهرهبرداری از دامپزشکی، دارای آرم دامپزشکی همراه با آدرس محل کارگاه بستهبندی که در فروشگاههای مجاز عرضه میشوند، استفاده کنند.
وی با تاکید بر اینکه در صورتی که مشتریان تقاضای گوشت چرخکرده دارند، فروشندگان باید در حضور مشتری و با رعایت ضوابط بهداشتی اقدام به چرخ کردن گوشت کنند، افزود: مردم در قصابیها با خرید گوشت سالم و بهداشتی از لاشهای که ممهور به مهر آبی رنگ دامپزشکی و دارای برچسب بوده و در حضور خود مشتری اقدام به چرخ شده، استفاده کنند.
این مسئول در رابطه با ویژگیهای گوشت سالم و بهداشتی، تصریح کرد: گوشت قرمز تازه باید دارای رنگ و رطوبت طبیعی بوده و عاری از هرگونه تورم، خونمردگی، تغییر رنگ و ذرات خارجی باشد. همچنین گوشت باید دارای قوام سفت بوده و نباید لزج، خشک یا چروکیده باشد.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با بیان اینکه هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوهای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است، خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست میکنیم در صورت مشاهده هر گونه تخلف مرتبط با وظایف دامپزشکی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا در اسرع وقت به شکایت آنها رسیدگی شود.
انتهای پیام
برچسب ها :گوشت چرخی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0