تقویت فرهنگ محیط زیست شهری با افتتاح پروژه رود دره فرحزاد
به گزارش تهران خبر و به نقل از تسنیم، علی شمسیپور؛ رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران در اولین کنفرانس ملی محیط زیست شهری، درباره نقش محیط زیست در شهر تهران گفت: پروژه احیا و ساماندهی رود دره فرحزاد بهزودی وارد مرحله بهرهبرداری خواهد شد و فاز اول آن بهطور رسمی افتتاح میشود. این
به گزارش تهران خبر و به نقل از تسنیم، علی شمسیپور؛ رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران در اولین کنفرانس ملی محیط زیست شهری، درباره نقش محیط زیست در شهر تهران گفت: پروژه احیا و ساماندهی رود دره فرحزاد بهزودی وارد مرحله بهرهبرداری خواهد شد و فاز اول آن بهطور رسمی افتتاح میشود. این طرح یکی از بزرگترین اقدامات محیطزیستی در تهران است که با هدف پاکسازی و بازگرداندن حیات به رود دره فرحزاد اجرا شده و علاوه بر کاهش آلودگیها، تأثیر بسزایی در ارتقای کیفیت فرهنگی و اجتماعی منطقه خواهد داشت.
شمسیپور با تأکید بر اهمیت فرهنگ محیط زیستی در جامعه افزود: در حوزه محیط زیست، صرفاً نباید به ابعاد فیزیکی توجه کرد، بلکه باید فرهنگ تعامل با طبیعت را نیز در جامعه گسترش دهیم. رسانهها میتوانند از طریق آموزش صحیح، رفتار مردم را در برخورد با طبیعت شکل دهند و نشان دهند که چگونه با محیط زیست خود به شیوهای درست تعامل کنند. این فرهنگسازی میتواند به بهبود رفتار عمومی جامعه نسبت به منابع طبیعی مانند هوا، درختان و سایر منابع منجر شود.
وی در ادامه با اشاره به مفهوم “محیط فرهنگی زیست” بیان کرد: این مفهوم به تعامل و رفتار صحیح با منابع فرهنگی نیز میپردازد و شامل شناسایی و پالایش آلایندههای فرهنگی میشود. همانطور که به حفظ سلامت جسمی اهمیت میدهیم، باید به سلامت هویت فرهنگی و جان اجتماعی خود نیز توجه کنیم. در پروژه رود دره فرحزاد، ارتباط دوسویه محیط زیست و فرهنگ به وضوح دیده میشود.
شمسیپور از اساتید، دانشجویان و فعالان حوزه محیط زیست دعوت کرد تا با هماهنگی مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران، از این پروژه بزرگ بازدید کنند و از نزدیک نتایج این تلاش ارزشمند را مشاهده کنند.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0