تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 18 اردیبهشت 1404 - 0:30
کد خبر : 19559

رکورد طولانی‌ترین مکالمه تلفنی جهان شکسته شد

طولانی ترین مکالمه تلفنی تاریخ در شهر ریگا جمهوری لتونی رخ داد. برخلاف نمونه‌های قبلی این رکورد کاملا آگاهانه ثبت شد. به گزارش گجت‌نیوز، دو تیم دو نفره توانستند ۵۶ ساعت و ۴ دقیقه به مکالمه بپردازند و گینس نیز نام آنها را ثبت کرد. طبیعتا استفاده از تلفن برای ۵۶ ساعت می‌تواند فشار بسیار زیادی

طولانی ترین مکالمه تلفنی تاریخ در شهر ریگا جمهوری لتونی رخ داد. برخلاف نمونه‌های قبلی این رکورد کاملا آگاهانه ثبت شد.

به گزارش گجت‌نیوز، دو تیم دو نفره توانستند ۵۶ ساعت و ۴ دقیقه به مکالمه بپردازند و گینس نیز نام آنها را ثبت کرد. طبیعتا استفاده از تلفن برای ۵۶ ساعت می‌تواند فشار بسیار زیادی را بر گردن، کمر و چشم وارد کند.

جایگاه دوم یک رکورد دیوانه‌وار

آیا حاضر هستید ۵۱ ساعت را پشت تلفن بگذرانید؟ این کاری است که Sunil Prabhakar انجام داد. در ۱۸ سپتامبر ۲۰۰۹ او با یک دکتر قلب بسیار معروف به‌نام Agarwal در دهلی‌نو تماس گرفت. برخلاف رکورد قبلی، سونهیل با افراد زیادی در آن سوی خط صحبت کرد. هرچند در طول این مدت نه تماس قطع شد و نه شماره دیگری گرفته شد.

جایگاه سوم طولانی‌ ترین مکالمه تلفی تاریخ

در جایگاه سوم می‌توان مکالمه‌ای به طول ۴۶ ساعت و ۱۲ دقیقه و ۵۲ ثانیه را مشاهده کرد. جالب است بدانید که افراد حاضر در این رکورد اصلا نمی‌خواستند آن را در تاریخ ثبت کنند. دو نفر از دانشجویان دانشگاه هاروارد به‌نام Eric Brewster و Avery Leonard تصمیم گرفتند یک آزمایش جالب را امتحان کنند.

در طول آزمایش یک اثر هنری در حال تکمیل بود و طرفین بیشتر در رابطه با آن صحبت می‌کردند. هیچکدام از طرفین حق نداشتند برای بیش از ۱۰ ثانیه سکوت کنند و باید مکالمه‌ای پویا را پیش می‌بردند. آنها حتی این حق را نداشتند تا از مکالمات روزمره مثل آب‌وهوا استفاده کنند.

در نتیجه یکی از طولانی ترین مکالمه های تلفنی تاریخ افراد به‌کلی از خواب محروم شده بودند و فقط گاهی به آنها استراحت ۵ دقیقه‌ای داده می‌شد. در ۸ ساعت اول همه‌چیز عالی بود و شرکت‌کنندگان با هیجان مکالمه را پیش می‌بردند. هرچند پس از آن نشانه‌های خستگی پدیدار شدند و آنها مشتاق خواب بودند.

دانشگاه هاروارد می‌خواست با این آزمایش افول وضعیت فیزیکی، ذهنی و احساسی افراد را در نتیجه چنین اقدامی ببیند. جالب است اتاق محل برگزاری نیز پر از بالش و پتو بود تا افراد بیش‌ازپیش وسوسه شوند. هدف اصلی آزمایش میزان پویایی ذهن انسان عنوان شد. آنها می‌خواستند ببینند که ذهن انسان می‌تواند تا چه مدت موضوعات جدید را در رابطه با محیط اطراف خلق کند.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.