آشنایی با چند غذای سنتی از شرق ایران
غذاهای سنتی خراسان جنوبی، از جمله «آش لخشک»، «نوجوش» و «قروت»، با قدمتی دیرینه و اصالت محلی، نه تنها بخشی از میراث فرهنگی این منطقه به شمار میآیند، بلکه با استفاده از مواد طبیعی و بومی، مورد استقبال گردشگران قرار گرفتهاند. همچین مهارت پخت این غذاها در فهرست آثار میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده
غذاهای سنتی خراسان جنوبی، از جمله «آش لخشک»، «نوجوش» و «قروت»، با قدمتی دیرینه و اصالت محلی، نه تنها بخشی از میراث فرهنگی این منطقه به شمار میآیند، بلکه با استفاده از مواد طبیعی و بومی، مورد استقبال گردشگران قرار گرفتهاند. همچین مهارت پخت این غذاها در فهرست آثار میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0