تاریخ انتشار : شنبه 12 آبان 1403 - 3:22
کد خبر : 11465

هنر پیوند دهنده آثار تاریخی گذشته با زندگی امروز است

ایسنا/اصفهان شهردار اصفهان گفت: هنر این است که زندگی را در آثار تاریخی جریان دهیم. باید تصمیمات سختی بگیریم تا بتوانیم مجموعه بافت تاریخی شهر را سرزنده نگه داریم. علی قاسم‌زاده امروز پنجشنبه (۱۰آبان‌ماه) در «نخستین اجلاس مجمع شهرهای تاریخی ایران» که با حضور مسئولان ملی و استانی، شهرداران شهرهای تاریخی و مدیران شهری در

ایسنا/اصفهان شهردار اصفهان گفت: هنر این است که زندگی را در آثار تاریخی جریان دهیم. باید تصمیمات سختی بگیریم تا بتوانیم مجموعه بافت تاریخی شهر را سرزنده نگه داریم.

علی قاسم‌زاده امروز پنجشنبه (۱۰آبان‌ماه) در «نخستین اجلاس مجمع شهرهای تاریخی ایران» که با حضور مسئولان ملی و استانی، شهرداران شهرهای تاریخی و مدیران شهری در خانه مشروطیت اصفهان برگزار شد، بیان کرد: شعار انتخاب‌شده امروز، «شهر تاریخی، شهر زندگی» است. آثار تاریخی شهر اصفهان را به چند دسته می‌توان تقسیم کرد. باید گفت که بعضی از آثار تاریخی شهر اصفهان را در کتاب‌ها می‌توان پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ اثری از برخی آثار، مانند عمارت نمکدون اصفهان، یافت نمی‌شود، افزود: دسته‌ای دیگر از آثار نیز وجود دارند که تخریب شده‌اند و ما سنگ قبری نمادین برای آن‌ها به جا گذاشته‌ایم. خانه‌ها و آثار تاریخی متعددی نیز وجود دارد که سال‌ها از آن‌ها نگهداری کرده‌ایم، اما منابع مالی برای احیایشان در اختیار نداریم. درواقع، علائم حیاتی آن‌ها را حفظ کرده‌ایم، اما هیچ ارتباطی با مدار زندگی ندارند.

شهردار اصفهان ادامه داد: یک بخشی از آثار را مرمت کرده‌ایم و در موزه‌ برای مشاهده‌کردن قرار داده‌ایم که هرکدام از آن‌ها برای خود ارزشمند است. بخشی از آثار تاریخی را نیز احیا و وارد چرخه زندگی کرده‌ایم.

قاسم‌زاده درخصوص اینکه اگر بخواهیم گذشته خود را حفظ کنیم باید آثار را به سمت زنده‌کردن و مناسب زندگی پیش ببریم، تصریح کرد: هنر این است که زندگی را در آثار تاریخی جریان دهیم. باید تصمیمات سختی بگیریم تا بتوانیم مجموعه بافت تاریخی را سرزنده نگه داریم؛ چراکه بدون امکانات کافی و لازم ممکن نیست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خوشحالم از اینکه اصفهان افتخار میزبانی اولین شهرهای تاریخی را به عهده دارد و در این شهر مجمع شهرهای تاریخی رسمیت پیدا می‌کند. امیدوارم نقطه آغازی برای همدلی و اشتراک تجارب باشد تا این سرمایه گران‌قدر تاریخی را در سراسر کشور به درجه عالی برسانیم.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.