تاریخ انتشار : سه‌شنبه 8 آبان 1403 - 14:01
کد خبر : 11272

بازدید از اماکن تاریخی استان فارس هفته آینده رایگان شد

دبیرخانه سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی اعلام کرد: با موافقت قائم‌مقام وزیر میراث‌ فرهنگی گردشگری و صنایع دستی، در طول برگزاری این جشنواره در استان فارس و شهر شیراز، بازدید از اماکن تاریخی این استان به مدت یک هفته از ۱۲ تا ۱۸ آبان رایگان است.  به گزارش تهران خبر و به نقل از ایسنا،

دبیرخانه سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی اعلام کرد: با موافقت قائم‌مقام وزیر میراث‌ فرهنگی گردشگری و صنایع دستی، در طول برگزاری این جشنواره در استان فارس و شهر شیراز، بازدید از اماکن تاریخی این استان به مدت یک هفته از ۱۲ تا ۱۸ آبان رایگان است.

 به گزارش تهران خبر و به نقل از ایسنا، دبیرخانه سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با همکاری اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان فارس، در فراخوانی با دعوت از همه مردم فرهنگ‌دوست استان فارس به حضور در جشنواره و با رایگان کردن بازدید از اماکن تاریخی این استان به مدت یک هفته (از ۱۲ تا ۱۸ آبان)، فراخوان بخش مردمی این جشنواره را منتشر کرد.

در این فراخوان آمده است:

«برای کشف دنیای شگفت‌انگیز تاریخ آماده‌اید؟  

با توجه به برگزاری سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی و توجه به تاریخ و فرهنگ غنی ایران عزیز، استان فارس و شهر شیراز، از تمام کودکان و نوجوانان در رده سنی ۸ تا ۱۸ سال و جوانان ۱۸تا ۲۸ سال دعوت می‌کنیم تا در این پویش ویژه شرکت کنند.

در این پویش که به مدت یک هفته از تاریخ ۱۲ تا ۱۸ آبان برگزار می‌شود، بازدید از اماکن تاریخی و میراثی شهر شیراز و سایر شهرهای استان فارس رایگان است.  

شرایط شرکت: شرکت‌کنندگان می‌توانند پس از بازدید، گزارش، داستان و روایت خود را در قالب یک فایل وُرد (حداقل ۵۰۰ و حداکثر ۱۰۰۰ کلمه) از فضای موزه‌ها، بناهای تاریخی یا فرهنگ مردم فارس بنویسند. خلاقیت و روایت‌نویسی صادقانه مهم است.

شرکت‌کنندگان همچنین می‌توانند در حداکثر ۱۸۰ ثانیه (سه دقیقه) آنچه دیده‌اند، روایت کنند و صدای ضبط شده خود را به شماره تماس ۰۹۳۳۱۱۴۹۳۹۲ در شبکه‌های اجتماعی «بله» و «تلگرام» بفرستند.

هدف از برگزاری این رویداد: فرصتی برای کشف دنیای تاریخ و فرهنگ در آبان‌ماه استان فارس، امکان گفت‌وگو با موزه‌داران، مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، معلمان تاریخ مدارس و پژوهشگران حوزه فرهنگ در محل موزه و دریافت پاسخ سوالات.

با قلم و صدای خود، تاریخ را زنده کنید و خلاقیت و قدرت تخیل خود را به اشتراک بگذارید.

به تمامی آثار ارسالی، لوح تقدیر و هدایای فرهنگی اهدا خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر، به وب‌سایت ما به آدرس ch-festival.mcth.ir مراجعه کنید.»

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.