راهکار کاهش آسیب های اجتماعی پایتخت از نظر عضو شورای شهر
به گزارش تهران خبر؛ رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به راه اندازی قرارگاه اجتماعی در شهرداری تهران، گفت: ما با راه اندازی قرارگاه به منظور پای کار آمدن همه دستگاههای متولی در زمینه حل آسیبهای اجتماعی موافق هستیم. علیرضا نادعلی در گفت و گو با ایسنا، در مورد وعده شهردار تهران در مورد
به گزارش تهران خبر؛ رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به راه اندازی قرارگاه اجتماعی در شهرداری تهران، گفت: ما با راه اندازی قرارگاه به منظور پای کار آمدن همه دستگاههای متولی در زمینه حل آسیبهای اجتماعی موافق هستیم.
علیرضا نادعلی در گفت و گو با ایسنا، در مورد وعده شهردار تهران در مورد راه اندازی قرارگاه اجتماعی در راستای ساماندهی کودکان کار و معتادان متجاهر گفت: شهردار تهران اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر را برای برگزاری جلسهای دعوت کرده است که حتما یکی از موضوعات مورد مطالبه ما در آن جلسه، وضعیت آسیب ها و اتفاقات اجتماعی در شهر تهران و نحوه ورود به آن است تا به نگاه مشترکی در این زمینه برسیم.
وی با بیان اینکه ما با راه اندازی قرارگاه به منظور پای کار آمدن همه دستگاههای متولی در زمینه حل آسیبهای اجتماعی موافق هستیم، گفت: در موضوع آسیبهای اجتماعی جامعه هدف ما انسانهای آسیب دیده هستند و باید برای کمک به آنها علاوه بر آنکه همه دستگاه با هم کار کنند، مردم نیز مشارکت موثری داشته باشند.
نادعلی با اشاره به اینکه انجام کارها در قالب قرارگاه، نمونهای از اقدامات مدیریت جهادی است، افزود: شهرداری تنها مسئول اتفاقات اجتماعی که در شهر تهران رخ میدهد، نیست و نمیتواند به تنهایی کار موثری انجام دهد و گاهی نه تنها دستگاهها نمی توانند کار مثبتی انجام دهند، بلکه در برخی مواقع اقدامات یکدیگر را خنثی هم میکنند، پس لازم است یک ارگان همچون شهرداری تهران که اشراف اطلاعاتی بر شهر دارد نقش “میاندار” را ایفا کند و با دعوت از همه دستگاههای متولی در مورد آسیبهای اجتماعی تهران چاره اندیشی شود.
رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران افزود: چطور در مورد موضوعاتی همچون زلزله لازم است که میان شهرداری، اداره آب، گاز و… جلسات هماهنگی برگزار شود؛ اما در مورد موضوعات اجتماعی همچون حضور بی محابای معتادان متجاهر در شهر یا فعالیت شبکهای کودکان کار هم افزایی نشود؟
وی با تاکید بر اینکه ما موافق “بگیر و ببند” نیستیم و حذف فیزیکی این افراد از شهر و نگهداشت آنها در مراکز خاص چاره درست کار نیست، افزود: همه دستگاهها از وضعیت جزیرهای ساماندهی آسیب های اجتماعی در تهران گلایه دارند، به گونه ای که وقتی پای سخنان پلیس مینشینید، آنها میگویند ما به طور مدام معتادان متجاهر را جمع آوری کرده و تحویل کمپها می دهیم، اما دو روز بعد باز آزاد شده و در سطح محلات پرسه میزنند. پس همه دستگاهها به این سطح از دریافت رسیدهاند که معتقدند که باید کار اساسیتر انجام داد.
نادعلی تاکید کرد: شهرداری تهران گرمخانه های متعددی در سطح شهر دارد؛ اما این گرمخانه ها تنها برای نگهداشت موقت هستند و باید سیکل جذب، درمان و بازپیوند به جامعه و خانواده را ایجاد کنیم و باید یک طراحی اجتماعی داشته باشیم که البته شهرداری مراکز بهاران را نیز دارد؛ اما شیوه فعالیت مجدد آن نیازمند باز طراحی است.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیت شهرداری تهران عظیم است؛ اما کار آنقدر مهم و سنگین است که به تنهایی نمی توان آن را به انجام رساند، ادامه داد: میتوان برای انجام این مهم از ظرفیت گروههای جهادی، سمنها و … استفاده کرد و با دادن نظم و انضباط به آنها از موازی کاری پرهیز شود.
برچسب ها :آسیب اجتماعی ، شورای شهر ، ناد علی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0